fbpx
17.6 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 18/04/2024

    ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Κόρη Έλληνα πολιτικού η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού!

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Αίγιο η είδηση πως η 22χρονη Αγγελική, σύντροφος και συνεργάτιδα του συλληφθέντος Χριστόδουλου Ξηρού, είναι από το Aίγιο και μάλιστα κόρη πολύ γνωστού κατοίκου της πόλης, ο οποίος έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας λάβει μάλιστα στο παρελθόν και το αξίωμα του αντιδημάρχου.

    Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας, σε συνοικία του Αιγίου. Έρευνες πραγματοποιούνται και στο χωριό απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια.

    Το σπίτι κυριολεκτικά «ξεσκονίστηκε», καθώς οι αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία για την Αγγελική, τη φίλη του Ξηρού, η οποία φέρεται να έχει σχέση και με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες της Αστυνομίας μίλησαν με τον πατέρα της 22χρονης Αγγελικής, ο οποίος όμως δήλωσε πως η κόρη του, φοιτήτρια στην Παιδαγωγική Σχολή της Κομοτηνής, είχε να εμφανιστεί στο σπίτι δύο μήνες.

    Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στο Αίγιο αλλά και στο χωριό της κοπέλας.

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα