Βρες τον καλύτερό σου φίλο! Υιοθέτησε ένα αδέσποτο από το άλσος μας!

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ο Δήμος έχει την υποχρέωση να προγραμματίσει εντός των επόμενων ημερών την άμεση μετεγκατάσταση του φιλοζωικού συλλόγου της πόλης μας διότι ο χώρος εντός του άλσους που φιλοξενούνται έως σήμερα οι μικροί μας φίλοι έχει δυστυχώς κριθεί παράνομος από τις αρμόδιες αρχές.

Παρά το εξαιρετικό έργο που επιτελείται εδώ και πολλά χρόνια από τα μέλη του συλλόγου αλλά και από εθελοντές συμπολίτες μας, τόσο ο φιλοζωικός σύλλογος όσο και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έχουν δεχθεί αλλεπάλληλα έγγραφα από την Πολιτεία και το Δασαρχείο που ειδοποιούν για την αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών στις 23/01/2019 (αριθμ. απόφ. 99/2019) που μας υποχρεώνει να απομακρύνουμε έως τις 31/01 την εν λόγω εγκατάσταση από το άλσος μας.

Εάν δεν το πράξουμε η επιβολή υπέρογκου προστίμου στο οποίο ο Δήμος μας θα αδυνατεί να ανταπεξέλθει, είναι δεδομένη.

Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και σε συνεννόηση και πάντα με τον φιλοζωικό σύλλογο της πόλης μας βρισκόμαστε στην διαδικασία εύρεσης και διαμόρφωσης νέου χώρου εγκατάστασης των αδέσποτων φίλων μας.

Για την ομαλή όμως μετάβαση στη εγκατάσταση η οποία όπως γίνεται αντιληπτό απαιτεί ένα εύλογο χρονικό καθώς και για την υποβοήθηση του έργου του φιλοζωικού συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, καλούμε τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν να βρουν τον καλύτερό τους φίλο, υιοθετώντας ένα αδέσποτο από το άλσος της πόλης μας.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί!

 

Πληροφορίες στα τηλ.: 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.