fbpx
16.8 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 29/03/2024

    Δήλωση Δανάης Γκούμα, Λήδας Γκούμα & Γιώτας Ζώτου για τη στάση του Αντιδήμαρχου πρασίνου

    Είναι εξαιρετικά σοβαρά  τα όσα κατήγγειλε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου για τη στάση και τα όσα είπε ο αντιδημάρχος  Σπύρος Γραμμένος σε συνεργείο εργαζόμενων πρασίνου, και συγκεκριμένα:
     
     –  ότι ο ίδιος σε με το Δήμαρχο διεξάγουν μελέτη προκειμένου να δικαιολογηθεί η παράδοση όλου του πρασίνου σε ιδιώτη

    –    ότι σε εργαζόμενη που ρώτησε αν αυτό είναι απειλή απάντησε με τo ανήκουστo να μην τον κοιτά στα μάτια όταν του μιλάει.
      
    Η διοίκηση του υ έχει δείξει ποικιλοτρόπως τη διάθεσή της να παραδώσει σε ιδιώτες πολλές από τις υπηρεσίες του δήμου με πιο πρόσφατα επεισόδια  το πλύσιμο των κάδων, την παραχώρηση του οικοπέδου στη Μητρόπολη του τρίτου βρεφικού σταθμού, παλιότερα με την απόπειρα παράδοσης της ς του Άλσους σε εκμετάλλευση από ιδιώτη κα   Είναι συνεπής με τη στρατηγική της ΕΕ την οποία υπηρετεί. Τα ίδια άλλωστε κάνουν και άλλες Δημοτικές Αρχές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά ο κ. Βούρος αξιοποιεί την «πάσα» που του έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή η οποία ήδη είχε παραδώσει σε ιδιώτες μεγάλο μέρος του πρασίνου
     
    Σε ότι αφορά στην επίθεση στην εργαζόμενη, πρόκειται για συμπεριφορά που σοκάρει ακόμη κι αν προέρχεται από γνωστούς υπερασπιστές αυτής της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής. Δεν είναι κρυφό ότι συχνά οι γίνονται στόχοι επιθέσεων, εκβιασμών,  μειωτικών  χαρακτηρισμών στους τόπους δουλειάς από εργοδότες και όργανά τους.  Όμως αυτό δηλώνει αδυναμία και φόβο απέναντι στην εργατική τάξη και τη δύναμη που παίρνει όταν σηκώνει κεφάλι η εργάτρια.


    Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την απόπειρα τρομοκράτησης των εργαζομένων και την αυταρχική αυτή συμπεριφορά που δέχθηκαν.

    Στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και απαιτεί: Καμία ιδιωτικοποίηση στις υπηρεσίες του δήμου πρόσληψη τ μόνιμου προσωπικού.

    1/6/2020

    Δανάη Γκούμα, Δημοτική Σύμβουλος
    Λήδα Γκούμα, Κοινοτική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας
    Γιώτα Ζώτου, Κοιτοντική Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα