fbpx
18 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 24/04/2024

    Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Απόλυτα επιτυχημένες οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές προβολές

    Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πολλών συμπολιτών μας ολοκληρώθηκε το τετραήμερο των θερινών κινηματογραφικών προβολών που διοργάνωσε το τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα.

    Συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 Ιουνίου και την Κυριακή 28 Ιουνίου προβλήθηκε η παιδική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “ΟΥΠΣ! Ο ΝΩΕ ΈΦΥΓΕ”, ενώ το Σάββατο 27 Ιουνίου και την Δευτέρα 29 Ιουνίου η ελληνική δραματική ταινία “ΕΥΤΥΧΙΑ”.

    Κατά την διάρκεια των κινηματογραφικών προβολών ακολουθήθηκαν όλες οι επικαιροποιημένες οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας θερινών κινηματογράφων, όπως αυτές προβλέπονται από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

    Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος ενός θεσμού που ξεκινήσαμε και φέρει τον τίτλο “σινεμά στις γειτονιές”. Η αλήθεια είναι πως για φέτος το καλοκαίρι είχαμε προγραμματίσει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο δυστυχώς λόγω των συνθηκών και της πανδημίας ακυρώθηκε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η προσπάθεια για να ομορφύνουμε τις καλοκαιρινές μας βραδιές σταματά.

    Πλέον εστιάζουμε την προσοχή μας στον Σεπτέμβρη, σε αυτό που έχει θεσμοθετηθεί στο Δήμο μας ως πολιτιστικός Σεπτέμβρης. Εκεί επίσης επιθυμούμε να παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ως προς τον δεύτερο κύκλο του “σινεμά στις γειτονιές” και σε ότι αφορά το θέατρο αλλά και σε μουσικές εκδηλώσεις.

    Φίλες και φίλοι ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και για αυτό θα ήθελα σήμερα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω από καρδιάς το τμήμα Πολιτισμού και όλους όσοι προσπάθησαν μέσα σε λίγες ημέρες να οργανώσουν και να υλοποιήσουν αυτές τις εκδηλώσεις, δημιουργώντας παράλληλα ένα δίχτυ ασφαλείας γύρω από αυτό που εμείς ονομάζουμε πολιτισμό.

    Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα υλοποιηθεί το δεύτερο μέρος των εκδηλώσεών μας στον πολυχώρο Δροσίνη, στο ΠΠΙΕΔ και βεβαίως πολύ σύντομα και στο «στρατιωτικό εργοστάσιο», έναν χώρο για τον οποίο η προηγούμενη διοίκηση είχε ξεκινήσει έναν προγραμματισμό ώστε να μεταμορφωθεί σε πολιτιστικό κέντρο, προσπάθεια που όχι μόνο δεν ακυρώνουμε αλλά την υποστηρίζουμε και την συνεχίζουμε.

    Σας ευχαριστώ, σας εύχομαι καλή θέαση και σύντομα θα τα ξαναπούμε σε τέτοιες όμορφες καλλιτεχνικές βραδιές. Να είστε όλοι καλά».

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα