Τώρα πού έπεσαν οι μάσκες, καιρός να πούμε και εμείς λίγα πράγματα, έτσι όπως έχουμε μάθει, δημόσια και όχι “πιάνοντας” τον καθένα και λέγοντας ιστορίες και μύθους σαν ένας καλός τοπικός Αίσωπος.

Η κ. Αλεφραγκή ουδέποτε διαφώνησε με το περιεχόμενο του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης ή έστω εξέφρασε κάποια γνώμη σχετικά με την κατάρτιση του, αν και ζητήθηκε από όλους τους υποψηφίους συμβούλους να συμμετέχουν εφόσον ήθελαν.

Μετά την εκλογή της ουδέποτε ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο των εισηγήσεων των Δημοτικών Συμβουλίων και αυτό γινόταν μόνο με παροτρύνσεις και πρωτοβουλίες των εκλεγμένων της παράταξης. Η αρνητική της στάση σε αυτό το θέμα και η αδυναμία της να υποστηρίξει τη θέση που της εμπιστεύτηκαν οι πολίτες είχε γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης στο εσωτερικό της παράταξης. Βέβαια με απόλυτη επιτυχία επιτέλεσε διακοσμητικό στοιχείο τόσο στα συμβούλια αλλά και στις συζητήσεις πριν από αυτά. Επίσης με απόλυτη επιτυχία εξαργύρωσε το δικαίωμα ψήφου που της έδωσαν οι πολίτες προς ίδιον όφελος.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στην κ. Αλεφραγκή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο χώρο που επέλεξε να “ομορφαίνει” με την παρουσία της.

Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

«Η Πόλη της Καρδιάς μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.