fbpx
25 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 24/04/2024

    Δελτίο τύπου ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας

    • ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ …ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΠΑΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 1ο ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!

    • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α2 …ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ Α1!

    • ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΠΑΑ 5/4/2015– –ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3-1 σετ. Ένα –πράγματι συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στον τελικό για την κατάκτηση του Κυπέλου ΕΣΠΑΑ μεταξύ των νικητών της ημιτελικής φάσης ,του Ιωνικού ΑΣ και του ΑΚ Ζωγράφου ( απέκλεισε τον ΟΦ Γέρακα ) με μεγάλο θριαμβευτή την ομάδα του Ιωνικού με 3-1 σετ ( 33-31,27-25,20-25,25-18) Έγινε μεγάλη μάχη σε όλα τα σετ με κυρίαρχο στοιχείο το πάθος και των δύο ομάδων για την κατάκτηση του βαρύτατου Κυπέλλου ,που δια χειρός του προέδρου του πρωταθλήματος της ΕΟΠΕΕ και ΓΓ του Ιωνικού Χρήστου Συλλα ,δόθηκε στην θριαμβεύτρια ομάδα Ανδρών Βόλεϊ του Ιωνικού !Οι εκατοντάδες φίλοι του Ιωνικού ΑΣ που παρευρέθησαν στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ,μέσα σε μία ατμόσφαιρα αποθέωσης ,καταχειροκρότησαν την τεχνική ηγεσία ( Πάνος Ηλιόπουλος ) και τους παίκτες του Ιωνικού ΑΣ .Όλοι οι Αγώνες του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑ διεξήχθησαν από 4/5 Απριλίου στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου .

    • ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΣΠΑΑ( 4/4/2015) ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ << Ο ΦΟΙΒΟΣ >>3-1 σετ

    • ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ (2/4/2015)–ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 σετ .Υπέροχο δια μία ακόμη φορά το Ανδρικό Βόλεϊ του Ιωνικού νίκησε στο ποιο κρίσιμο παιχνίδι την Αγία Παρασκευή με 3-1 σετ και τερμάτισε 1ο στο βαθμολογικό πίνακα, ισοφαρίζοντας και τα παιχνίδια με την Αγία Παρασκευή σε 1-1νίκες. Παίζοντας υψηλής ποιότητας Βόλεϊ οι παίκτες του Πάνου Ηλιόπουλου στο καθοριστικό παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή έδειξαν ότι παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας σε όλα τα ζευγάρια ,θα συναντηθούν στην τελική φάση στον ημιτελικό με την ΑΕΝ Μάκρης (1-1 νίκες 4η κανονική περίοδο )

    • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ την 22η βαθμολογία κανονικής περιόδου ) ( οι 4 πρώτοι του
    βαθμολογικού πίνακα προκρίθηκαν στην τελική φάση για την άνοδο )151, 3η Α.Ο .Ν. Βύρωνος 35,………, 10η 5ος 25,11ος Ο.Φ Γέρακα 21, , 12ος 2, ( οι δύο τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται ).Να σημειωθεί ότι στην τελική φάση των τεσσάρων ομάδων θα συναντηθούν ο 1ος την 4η Παρασκευή ( 2-0) Θα περάσουν στον τελικό εκείνες οι ομάδες που θα κάνουν 3 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια της ημιτελικής φάσης συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου .Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα πάρει και το εισιτήριο της ανόδου! Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων την κανονική περίοδο δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας( Ιωνικός ΑΣ ) στην σειρά των αγώνων της τελικής φάσης. αγωνιστική( τελική Ιωνικός ΑΣ 52, 2ος ΑΕ ΑΓ.Παρασκευής 46, 4η Α.Ε Ν. Μάκρης 42, Π.Α.Ο. Κουκακίου Ν Μάκρη (1-1) και η 2η Πολιτεία με την 3η Αγία

    • ΓΣ ΚΟΡΩΠΙ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 24-35 .Επίδειξη ισχύος έκανε δια μία ακόμη φορά η αήττητη –πρωταθλήτρια ομάδα Χάντ Μπολ Ανδρών του Ιωνικού ΑΣ στο τελευταίο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της στην Α2 κερδίζοντας άνετα στο Κορωπί την τοπική ομάδα με 24-35!

    • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 81-67 ( Μπάσκετ Γ Εθνική Ανδρών )

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ , ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ,ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ –ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα