Δελτίο τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φ.- Ν.Χ.

0
9

Τα σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση ήταν το αντικείμενο συζήτησης στην συνάντηση αντιπροσωπείας της Οργάνωσης Μελών(ΟΜ) Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων που πραγματοποιήθηκε στις 3/7/20. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν θέματα υποδομών της δίχρονης προσχολικής αγωγής και των ΕΠΑΛ ενώ δεν έλειψε ο προβληματισμός για τις ανάγκες χρηματοδότησης των λειτουργικών αναγκών και συντηρήσεων, της καθαριότητας και φύλαξης των σχολικών μονάδων.

Από την Ένωση Γονέων επισημάνθηκαν οι καθυστερήσεις στην ανέγερση του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου και η ανάγκη για σύγχρονες εγκαταστάσεις στα ΕΠΑΛ, ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή στην πρωτοβουλία της Ένωσης για άρση της παραχώρησης του οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου στην Μητρόπολη, για ανέγερση από αυτήν παιδικού σταθμού, χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου στη Διοίκηση και την εξασφάλιση δωρεάν συμμετοχής του συνόλου των παιδιών.

Ζητάμε την ακύρωση της σχετικής απόφασης και την ανέγερση από τον Δήμο Δημοτικού Δωρεάν Παιδικού Σταθμού. Η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις συναντήσεις της για ζητήματα παιδείας με το Δήμο και τους συνδικαλιστικούς φορείς των εκπαιδευτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.