Διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά πλην Ελλάδας το Nokia 6 με Android

Πωλείται πλέον στην διεθνή αγορά πλην και της Κίνας το πρώτο με λειτουργικό σύστημα Android. Πρόκειται για το 6 με Android 7 Nougat και μικροεπεξστή Qalcomm 8 πυρήνων, αν και αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει και την χ μας. Μάλιστα το Nokia 6 έχει την δυνατότητα διπλής κάρτας SIM. Το καινούργιο αυτό τηλέφωνο πωλείται στα 300 € ή δολάρια στις περισσότερες αγορές και έχει μεταλλική επένδυση αλουμινίου.

Αφού η Φινλανδική ανέκτησε την διακυβέρνηση της Nokia, που είχε αγοραστεί από την το 2014, το σχετικό σήμα της αγοράς τέθηκε ξανά σε κυκλοφορία με την σχετική καθυστέρηση, και με την προϋπόθεση της ς των δικαιωμάτων από την εταιρία αυτή, στην οποία εργάζονται πρώην διοικητικά στελέχη της Nokia Communications και η οποία αναθέτει την παραγωγή των τηλεφώνων στην Foxcon της , μια πολυεθνική που συνάπτει συμβόλαια παραγωγής ψηφιακών και ηλεκτρονικών προϊόντων με εταιρικούς πελάτες.

Η διάθεση και προώθηση των Nokia με Android στην αγορά συντελείται από άλλη πάλι εταιρία.

Έτσι έπονται μέσα στον χρόνο στην οικογένεια Nokia, τα Nokia 5 και Nokia 3, και το 3310 που θα κοστίζει μόλις 50 €, σύμφωνα με την περασμένη χαμηλή τιμολόγηση της ίδιας μάρκας η οποία είχε λείψει για τα περασμένα 3 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.