ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν.Φ. – Ν.Χ.

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία θα φιλοξενήσει την μονάδα κινητού μαστογράφου στην Πόλη μας. Η καλύτερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φθάνει το 30%. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα που η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Η πραγματοποιείται από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το παράρτημα της Ε.Α.Ε

Η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Αχαρνών 464) στις 10, 11 & 12 Μαΐου 2017. Η εξέταση θα πραγματοποιείται αυστηρά κατόπιν ραντεβού στα τηλ. : 2130337798 (9.00-14.00).
Τα ραντεβού θα κλείνονται από 2 Μαΐου με σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
Να μην έχει γίνει τους τελευταίους 12 μήνες.
Να μην έχουν οι ίδιες ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
Η γυναίκα να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο), από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.
Προηγούνται οι άπορες, και οι ανασφάλιστες γυναίκες!

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.