Δ.Σ.: Ανανεώνονται οι συμβάσεις των υπαλλήλων του προγράμματος Εστία

0
67

Όπως είχαμε δημοσιεύσει λίγο πριν την Πρωτοχρονιά ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ουσταμπασίδης με την συνυπογραφή 16 ακόμη δημοτικών συμβούλων είχε ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με αίτημα την 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του προγράμματος “Εστία”.

Η εν λόγω συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε εχθές 08/01 παρουσία των εργαζομένων του προγράμματος που παρέμειναν στο χώρο για 5,5 ώρες εωσότου ολοκληρωθεί η συζήτηση και παρθεί η απόφαση του σώματος.

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ως εισηγητής του προγράμματος επέμεινε έως το τέλος στην πρόταση του για 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων, ενώ η διοίκηση έφερε στο σώμα την πρόταση για νέα προκήρυξη θέσεων εργασίας (μετά την 2μηνη παράταση που έλαβαν ήδη οι εργαζόμενοι από τις 31/12).

Κατά την ψηφοφορία με 16 υπέρ αποφασίστηκε η 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του προγράμματος. Υπέρ της πρότασης του Δημάρχου ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης (εκτός του κ. Καραβία που ως πρόεδρος της Κοινοφελους Επιχείρησης ψήφισε αποχή). Αποχή ψήφισαν ακόμη οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Ξανά Μαζί” (εκτός του κ. Λαζαρίδη που ψήφισε υπέρ της πρότασης του κ. Ουσταμπασίδη) και ο κ. Κωνσταντινίδης επικεφαλής της παράταξης “Πόλης Ενότητα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.