fbpx
22.8 C
Nea Chalkidona
Κυριακή, 01/09/2024

    Εθελοντισμός στο Σχολείο Αγάπης…

    LOGOFINALchoise

    Εθελοντισμός στο Σχολείο Αγάπης

    Ο ανθρωπιστικός οργανισμός  Άνθρωποι Αγάπης σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, και την ευγενική υποστήριξη του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, Σχολή Χατζήβεη, διοργανώνουν για τέταρτη σχολική χρονιά Σχολείο Αγάπης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

    Το Σχολείο Αγάπης είναι ένα απογευματινό φροντιστηριακό πρόγραμμα που υλοποιείται καθημερινά από 5:00μ. μ. έως 7:00 μ. μ. για μαθητές Δημοτικού και από 7:00 μ. μ. έως 8:30μ.μ. για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Στόχος του είναι προσφέρει δωρεάν φροντιστηριακή βοήθεια για τα σχολικά μαθήματα, στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

    sxolio-agaphs

     

    Οι Άνθρωποι Αγάπης αναζητούν εθελοντές που ενδιαφέρονται να προσφέρουν ένα δίωρο εβδομαδιαίως προκειμένου να συμβάλλουν στη λειτουργία του Σχολείου Αγάπης. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2102511371, κιν. 6979793693.

    Έλλη Κωβαίου-Χατζήβεη

    Marketing Manager-Υπεύθυνη Βιωματικής Εκπαίδευσης |

    Σχολή Χατζήβεη [email protected] | www.xatzivei.gr | 210 2511371 | 6977 697655

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα