Εκτός δήμου η οικογένεια Γρετζελιά – Αντικαταστάθηκε από την Ανθή Παπακώστα

0
253

Στα άκρα η σύγκρουση Γιάννη Βούρου – Παντελή Γρετζελιά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος σε προγενέστερο χρόνο ανακοίνωσε το “διαζύγιο” της συνεργασίας του με την παράταξη “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά και ζήτησε τις παραιτήσεις των συμβούλων από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν. Και ενώ ο Θάνος Λέκκας έσπευσε να κάνει το χατήρι του Δημάρχου, καμία κίνηση δεν έγινε από τον Χρήστο Γρετζελιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Γρετζελιάς, τέως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, αρνούνταν να ενημερώνει τον Δήμαρχο για θέματα που άπτονταν των καθηκόντων του και παράλληλα είχε προβεί σε συχνές αντιπολιτευτικές ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με το αξίωμα που έφερε και τη φιλοσοφία του άρθρου 59 παρ. 1 του ν. 3852/2010 αναγκάζοντας έτσι τον Δήμαρχο να προβεί στην ανάκληση του.

Την θέση και τις αρμοδιότητες του ίδιου ανέλαβε η νέα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κα Ανθή Παπακώστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.