Επίσκεψη της “Δύναμη Πολιτών” στο εργοτάξιο του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου

0
17

Το υπό ανέγερση 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Δύναμης Πολιτών με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, συνοδευόμενο από τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Ανανιάδη, Γιώργο Ανεμογιάννη και Γιάννη Καλαμπόκη προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών. Σημειώνουμε ότι η σύμβαση με την κατασκευαστική εταιρεία υπογράφηκε το Φθινόπωρο του 2017 και τα δύο σχολεία προβλεπόταν να παραδοθούν τον Ιανουάριο του 2020. Λόγω διαφόρων παραγόντων τα σχολεία δεν πρόκειται να λειτουργήσουν πριν τον Σεπτέμβριο του 2021, με συνέπεια να παρατείνεται η φοίτηση των παιδιών στις (επιεικώς) ανεπαρκείς υποδομές για τουλάχιστον ενάμιση επιπλέον χρόνο από τον αρχικό προγραμματισμό.

Καλούμε την δημοτική αρχή να ασχοληθεί επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και να ενημερώσει για την εξέλιξη των εργασιών και τον προβλεπόμενο χρόνο λειτουργίας των σχολείων. Οφείλει τέλος να επισπεύσει όσες εργασίες αναλογούν στο Δήμο και να πιέσει τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ να παραδώσουν το συντομότερο δυνατόν και με ασφάλεια ένα έργο που το περιμένει με αγωνία όλη η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.