Ερώτηση της ΛΑΣΥ για Σάρδεων και κατάσταση επισκευών και παρεμβάσεων σε σχολικές μονάδες

0
49

Προς: Δήμαρχο κ Γιάννη Βούρο ,

Αντιδημάρχους κκ  Μιχάλη Κουτσάκη, Σωτήρη Κοσκολέτο, Σπύρο Γραμμένο
 
Κοιν: Δημοτικό Συμβούλιο
Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, 19 Οκτώβρη 2020
Κύριοι, 
 
Παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέχρι και την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 
 
– το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των προβλημάτων που επεσήμαναν οι κάτοικοι της οδού Σάρδεων με το υπόμνημά τους καθώς και τον απολογισμό των μέχρι σήμερα ενεργειών του Δήμου, όπως προβλέπεται στην απόφαση 88/2020 που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση
 
– την αναλυτική ενημέρωση για τις παρεμβάσεις και επισκευές που έγιναν στα σχολεία μέσα στο καλοκαίρι και την λειτουργική κατάσταση των σχολείων όπως ορίζει η απόφαση 2/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου που πάρθηκε ομόφωνα μετά από εισήγηση της Λαϊκής Συσπείρωσης.
 
Σημειώνουμε ότι ειδικά για το θέμα των σχολείων είναι η 4η  φορά που καταθέτουμε ερώτημα (έχουν προηγηθεί δύο προφορικές ερωτήσεις στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Ιούλη και στις 23 Σεπτέμβρη και μία γραπτή ερώτηση στις 21 Σεπτέμβρη) ώστε να μάθουμε τι έχει γίνει από την απόφαση 2/2020 του Γενάρη και χωρίς να έχουμε λάβει απάντηση κατά παράβαση ακόμα και των όσων προβλέπει αυτό το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την Τοπική Διοίκηση .
 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
 
Νίκος Σερετάκης
Δανάη Γκούμα 
Γιάννης Ζαχαριάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.