Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο διαρκείας της Αγιά Σοφιάς στον Ενωσίτη παππού!

0
205

Διαβάστε για τη σπουδαία κίνηση της Ένωσης και του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον ηλικιωμένο φίλο της ομάδας, που το πρωί πήγαινε να δει τα έργα του γηπέδου και του επιβλήθηκε πρόστιμο – Του πληρώνει και το πρόστιμο η ομάδα και τον καλεί να μείνει σπίτι

Η ιστορία με τον παππού Ενωσίτη, που το πρωί πήγε να δει τα έργα στην Αγιά Σοφιά με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η Αστυνομία και να του επιβάλει το πρόστιμο των 150 ευρώ, έχει συγκινήσει τους πάντες. Και προφανώς, όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο οποίος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, πήρε την πρωτοβουλία να αναζητηθεί ο ηλικιωμένος φίλος της ομάδας και να του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά, για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, ενώ παράλληλα θα πληρώσει η ομάδα και το σχετικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση να μην ξαναπάει στα έργα ο παππούς και να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις όσο δύσκολο κι αν είναι, διότι όπως είπε και ο ίδιος, κάθε μέρα πήγαινε στο γήπεδο. Θα πρέπει λοιπόν και ο ίδιος να κάνει λίγο υπομονή πλέον, να μείνει στο σπίτι όπως επιτάσσουν οι καιροί και όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί έτσι ώστε να είναι γερός και δυνατός. Το μήνυμα που θα του μεταφερθεί από την ΑΕΚ θα είναι, «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια». Ένα διαρκείας άλλωστε από σήμερα τον περιμένει και θα είναι δικό του την ιερή μέρα που θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Και δεν θα είναι ένα οποιοδήποτε διαρκείας, αλλά το πρώτο της Αγιά Σοφιάς. Μια κίνηση σπουδαίας σημασίας από την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη που δείχνει τα πάντα για την κιτρινόμαυρη ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την σκέψη και την υλοποίηση της. Αυτό είναι ΑΕΚ!

Αξίζει να σημειώσουμε πως άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ ήλθαν σε επικοινωνία το μεσημέρι με την οικογένεια του ηλικιωμένου και συγκεκριμένα την κόρη του και η ενημέρωση είναι πως, όλη η οικογένεια έχει πέσει πάνω του για να ακούσει τις συστάσεις και να μην το ξανακάνει όσο κρατάει η καραντίνα. Ο Ενωσίτης παππούς μάλιστα, είχε στο πρόγραμμα του δύο φορές την εβδομάδα να πηγαίνει στην Αγιά Σοφιά αλλά πλέον του έγινε σαφές πως οι άσκοπες μετακινήσεις, αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι οι επισκέψεις στα ιερά χώματα, θα πρέπει να μην επαναληφθούν. Για το καλό το δικό του. Για το καλό όλων μέχρι να τελειώσει η καραντίνα και να φύγει η πανδημία του κοροναϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.