Η ΕΥΔΑΠ για την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

48bdaa4732516a66850c3ca8fef2d2c0_L

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενημερώθηκε και κλήθηκε πολλές φορές από την ΕΥΔΑΠ για τη ρύθμιση των οφειλών του, ύψους 203.269,69 ευρώ, ουδέποτε, όμως, απάντησε επίσημα στις προτάσεις της εταιρείας, οι οποίες ήταν εξαιρετικά ευνοϊκές και προέβλεπαν απαλλαγή από προσαυξήσεις, ύψους 60.904,99 ευρώ, μειώνοντας το τελικό ποσό των οφειλών στα 142.364,70 ευρώ και την εξόφλησή του σε 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις», διευκρινίζει με ανακοίνωση της η εταιρεία.

Αιτία οι διαμαρτυρίες του Δήμου ότι του έκοψε την υδροδότηση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ: Η ΕΥΔΑΠ ουδέποτε διέκοψε την υδροδότηση ενός σχολείου ή παιδικού σταθμού, σε περίοδο λειτουργίας, ανεξαρτήτως του ύψους των οφειλών του δήμου, παρά το γεγονός ότι πολλές από αυτές εκκρεμούσαν για περισσότερο από 10 χρόνια και ακόμη η εταιρία, εφαρμόζοντας τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, όπου προβλέπεται, μεταξύ άλλων και η κατάσχεση εις χείρας τρίτων, εφαρμόζει απλώς και μόνο το Νόμο χωρίς διακρίσεις, ισότιμα προς όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.