Ιστοσελίδα, Χορωδία και Περιοδικό από το Σύνδεσμο Μικρασιατών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια 9 Φεβρουαρίου 2015

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 , ξεκίνησε το web site του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας “ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ” για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την αμφίδρομη επικοινωνία του κοινού με τον Σύνδεσμο.
Το web site είναι λιτό και απόλυτα συμβατό για όλους, προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη πλοήγηση.
Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν για τις εκδηλώσεις του συνδέσμου, την ιστορία του Συνδέσμου και του Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού, να διαβάσουν online το περιοδικό του Συνδέσμου μας “ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”, να αναρτήσουν άρθρα με θέμα τη Μικρά Ασία, να διαβάσουν άρθρα του Συνδέσμου, να επιλέξουν ή να προτείνουν βιβλία που αφορούν την ιστορία και τον πολιτισμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού και σύντομα θα έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν βιβλία που αφορούν την Μικρά Ασία online.
Επισκεφθείτε και εσείς το site μας www.alismonitespatrides.com για να μας πείτε τη γνώμη σας.
Επίσης ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι πλέον απέκτησε τη δική του χορωδία. Μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από γυμνασίου και λυκείου της περιοχής μας θα μας χαρίσουν μελωδικές στιγμές. Υπεύθυνος της Χορωδίας του συνδέσμου είναι ο Μάνος Μπαρίκος. Όποιος – α επιθυμεί να πάρει πληροφορίες για τα και τις εγγραφές στην χορωδία μας, δεν έχει παρά να καλέσει στα τηλέφωνα 210 2516175 – 6977420154 η να περάσει από τα γραφεία του Συνδέσμου μας.
Τελειώνοντας να σας ενημερώσουμε ότι σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο τεύχος περιοδικού του Συνδέσμου μας το “ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”. Το περιοδικό θα το βρείτε στα γραφεία του Συνδέσμου μας, και σε επιλεγμένα σημεία στις περιοχές: Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα, Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Καισαριανή, Πετράλωνα, Κέντρο Αθήνας, Ν. Ερυθραία, Ν. Σμύρνη.
Πληροφορίες για το περιοδικό στο 210 2516175 -6937085454

     Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Τριανταφύλλου                      Χρήστος Κοπελούσος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.