Αγαπητοί συμπολίτες,
όλοι μας, είτε ως μαθητές, είτε ως γονείς που είδαμε τα παιδιά μας να περνούν την πόρτα του σχολείου για το πρώτο κουδούνι, γνωρίζουμε ότι η πρώτη ημέρα σε αυτό το χώρο είναι κάτι που αποτυπώνεται στην ψυχή και στο μυαλό μας. Είναι από τις στιγμές που θυμόμαστε καθ' όλη την διάρκεια της ζωής μας.

Με την έναρξη λοιπόν του νέου σχολικού έτους, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων της πόλης μας, στους μαθητές αλλά και τους γονείς, καλή δύναμη.

Να έχετε μία δημιουργική χρονιά και στο τέλος του σχολικού έτους να αισθανθείτε την ηθική ικανοποίηση ότι υλοποιήθηκε ο μικρός ή μεγάλος στόχος που έθεσε ο καθένας από εσάς για τον εαυτό του.

Μπορεί να ακουστεί κοινότοπο, αλλά τα σχολεία όντως είναι η ελπίδα της κοινωνίας μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ως δήμαρχος δεσμεύομαι, ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες και το έργο των διδασκόντων, των μαθητών αλλά και των γονέων ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα ζητήματα που ανακύπτουν.

Η συνεργασία και η συνεννόηση με τους φορείς της εκπαίδευσης δεν μπορεί να είναι απλά ένα σύνθημα ή ευχολόγιο αλλά αυτονόητη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Καλή αρχή!
Καλή σχολική χρονιά, γεμάτη πρόοδο για όλους!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.