Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας

0
31

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ., η αιμοδοσία που διοργάνωσε η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

Εκτός από την προσφορά τους σε αίμα, πολλοί από τους συμμετέχοντες έδωσαν δείγμα και εγγράφηκαν στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο στην πράξη μία νέα και πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου μας, σε συνεργασία πάντα με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, γεγονός που θα δώσει ελπίδα ζωής σε πολλούς συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν σε ακόμη ένα κάλεσμα της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας καθώς επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» για την άψογη συνεργασία και την ενημέρωση που παρείχαν στους εθελοντές αιμοδότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.