fbpx
25.1 C
Nea Chalkidona
Σάββατο, 27/07/2024

    Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Ιωάννινα

    Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης.

    Νεότερη ενημέρωση:

    Ειδικό κλιμάκιο από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Κυριακή στο σημείο που εντοπίστηκε το πρωί το πτώμα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

    Το κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής ερεύνησε το χώρο που βρέθηκε η σορός του 20χρονου, μαζί με τον ιατροδικαστή, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

    Το πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του σπουδαστή από το Ρέθυμνο αναμένεται τη Δευτέρα, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή και τις εργαστηριακές εξετάσεις. 

    Η Αστυνομία προέβη στην εξής ανακοίνωση: «Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντος, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων».

    Ο άδικος χαμός του 20χρονου φοιτητή έχει προκαλέσει θρήνο και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

    Στο Twitter το #Vaggelisgiakoumakis έχει γίνει από το πρωί της Κυριακής το δημοφιλέστερο hashtag.


    Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής:

    Το πτώμα ανασύρθηκε σε προχωρημένη σήψη ανάμεσα στις περιοχές Ανατολή και Κατσικά κοντά σε χωματόδρομο που οδηγεί στη λίμνη.

    Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

    Στη συνέχεια η σορός του 20χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από την οποία αναμένεται να απαντηθεί αν ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη οφείλεται σε έγκλημα ή σε αυτοκτονία.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

    Δίπλα στη σορό του νεαρού φοιτητή φέρεται να βρέθηκε ένα μαχαίρι.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

     

    Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα από την έρευνα που έγινε στη σχολή του Βαγγέλη και επιβεβαιώνει ότι ο 20χρονος γινόταν συνεχώς στόχος επιθέσεων από κρητικούς συμφοιτητές του. “Εκτιμώ ότι πράγματι η κατάσταση δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στο παιδί”, δηλώνει ο Νομικός Σύμβουλος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “Δήμητρα”.

    Πηγήleft
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα