25.5 C
Nea Chalkidona
Σάββατο, 10/06/2023

    Ο Νίκος Σερετάκης νικητής του 8ου Ανοικτού Φθινοπωρινού Τουρνουά

    Ο Νίκος Σερετάκης του ΣΟΝΦ ήταν ο νικητής του 8ου Ανοικτού Φθινοπωρινού Τουρνουά με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Χαλκιαδάκης του ΑΟ Πεύκης και τρίτος ο Σάββας Χριστίδης του ΣΟ Καλλιθέας, και οι δύο με 5,5 βαθμούς.
    Στο τουρνουά, που διεξήχθη από 7 Οκτώβρη – 25 Νοέμβρη, συμμετείχαν 39 σκακιστές και σκακίστριες από 14 σκακιστικά σωματεία ενώ δεν υπήρχε παράβολο συμμετοχής ή άλλη οικο επιβάρυνση για τους μετέχοντες.
    Ο μεγαλύτερος παίκτης  του τουρνουά ήταν ο γνωστός βετεράνος Σπύρος Λοβέρδος που παρά τα 90 χρόνια του σημείωσε μόνο 2 ήττες, ενώ οι νεώτεροι μετέχοντες ήταν οι 8χρονοι (!) Θωμάς Θανάτης και Κωνσταντίνος Ντάλας του ΣΟΝΦ που άφησαν πολλές ελπίδες για το .
    Μάλιστα μάλλον σημειώθηκε ένα πανελλήνιο ρεκόρ ηλικιακής διαφοράς (82 χρόνια και 9 μήνες!) μεταξύ αντιπάλων σε αθλητική αναμέτρηση στη χώρα μας όταν αναμετρκαν ο νεώτερος (Θωμάς Θανάτης) και ο ραιότερος (κ. Σπύρος Λοβέρδος) σκακιστής
    Αναλυτικά στοιχεία, αποτελέσματα και βαθμολογίες ΕΔΩ
    26/11/2014
    ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα