fbpx
16 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 19/04/2024

    Παγώνουν παιδιά και εκπαιδευτικοί στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαληκδόνας – μεγάλες οι ευθύνες δήμου και υπουργείου

    Στην κατάψυξη έχουν μπει από χτες μαθητές και εκπαιδευτικοί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας – λίγα μέτρα πιο πέρα από εκεί που στήνονταν ΄στις κάμερες για τις φωτογραφίες ο κ. Βούρος με την κ. Κεραμέως και τη συνοδεία της πριν λίγες μέρες.

    Το πρόβλημα στη σύστημα θέρμανσης είναι γνωστό από πέρσι, αλλά δεν επιλύθηκε παρά τις διαβεβαιώσεις από μεριάς Δημοτικής Αρχής όλους αυτούς τους μήνες .

    Πρόβλημα ανεπαρκούς θέρμανσης αναφέρεται και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ σοβαρά προβλήματα σε γυμνάσια και λύκεια (λχ ολόκληρη πτέρυγα του 3ου Λυκείου δεν έχει καθόλου (!) θέρμανση), κουκουλώνονται πίσω από την αναστολή της λειτουργίας τους χωρίς φυσικά να γίνεται κάτι για την  επίλυσή τους.

    Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι κυβέρνηση και Δημοτική αρχή δεν αξιοποίησαν ούτε στο παραμικρό το χρόνο που είχανε ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν  με όλους τους όρους ασφάλειας και υγιεινής.

    Κατά τα άλλα η υπογειοποίηση προχωρά, η νέα διαχειριστική μελέτη για την διευκόλυνση της επιχειρηματικής “αξιοποίησης” του Άλσους δρομολογείται και νέα εκατομμύρια δημόσιου χρήματος διεκδικεί η Δημοτική Αρχή για….υπόγειο πάρκινγκ που θα εκμεταλλεύεται επιχειρηματίας

    Αμεση λύση στο πρόβλημα του 1ου Δημοτικού Νέας Χαλκηδόνας

    Να γίνουν ΄τώρα όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να λειτουργήσουν τα σχολεία όπως πρέπει.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα