Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (1η)

prosklisi-se-taktiki-synedriasi-d-s-dhmotiko-symvoulio-2019-2023

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε την 27η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., σε διά τηλεδιάσκεψης τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω της εφαρμογής e-presence.gov.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 133 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού), δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Γνωμοδότηση επί των προτεινόμενων μεταβολών στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του Δήμου (προσθήκη ειδικοτήτων στο 3ο Εσπ. ΕΠΑΛ Ν.Φ.) σχολικού έτους 2021-22.

 1. Έγκριση 2ης παράτασης μίσθωσης περιπτέρου επί της οδού Αχαρνών 466-468, λόγω πανδημίας Covid-19.

 1. Έγκριση τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη και δημιουργίας διάβασης πεζών επί της συμβολής των οδών Λαχανά και Ν. Πλαστήρα- Νέα Φιλαδέλφεια, βάσει της αριθ. 45/2020 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 1. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 1/2021 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 1. Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 1/2021 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 1. Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Προϊόντος Χρηματοκιβωτίου-Παγκαρίων και καταγραφής της κινητής και ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Ιερού Ναού «Οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες» καθώς και της εφεξής καταμέτρησης προϊόντος των λοιπών παγκαρίων του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

 1. Λήψη απόφασης για την εγκατάσταση των γωνιών ανακύκλωσης σε επιλεγμένες θέσεις στα πλαίσια της υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. ΕΥΔ/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 4460/25-05-2020 Πρόσκλησης με τίτλο «Δημιουργία Πράσινων Σημείων και δικτύωσή τους, σε όλη τη Χώρα πλην Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»

 1. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» (Α.Μ. 147/2018).

 1. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» (Α.Μ. 92/2014).

 1. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ» (Α.Μ. 58/2019).

 1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

 • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην ιστοσελίδα του Δήμου.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.