Σήμερα η Ημερίδα Παρουσίασης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση

0
71

26 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίασης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» διοργανώνουν την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στη Νέα Φιλαδέλφεια,

Ημερίδα Παρουσίασης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου για την : «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Η Ημερίδα έχει ως στόχο την παρουσίαση της εξέλιξης των Δράσεων του έργου, την πληροφόρηση σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας ( Νίκου Τρυπιά 45, Νέα Φιλαδέλφεια, 1ος όροφος).

Στο Τοπικό Σχέδιο εντάσσονται 70 κάτοικοι των Δήμων Μεταμόρφωσης και Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος οι οποίοι είναι:

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ.
  • Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), οι οποίοι έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος μετά την 2/1/2011, δεν έχουν ξεπεράσει το 34ο έτος της ηλικίας τους ως την ημερομηνία έναρξης επιτηδεύματος και το ατομικό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 12.000€.

Το Έργο «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» υλοποιείται από την Α.Σ. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 – 2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Η Α.Σ. απαρτίζεται από το Δήμο Μεταμόρφωσης, το Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, τη Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης, την Strategy & Communication ADVISORS Ε.Π.Ε., την Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. και την 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.


Κατεβάστε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.