Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ

346

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Πάνου με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Ανατολιωτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά στα τμήματα της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεσα λύση στο θέμα της στέγασης του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Α.Ε.Κ, καθώς και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στέγαση του τμήματος χάντμπολ της Α.Ε.Κ.

Τέλος, έγινε συζήτηση για το οξύτατο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ και ο Δήμος εξέφρασε τη διάθεση και τη βούληση να βοηθήσει στο να βρεθεί μόνιμη λύση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

(Τηλ : 213 2049012)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.