Συνάντηση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος με τους Δημάρχους Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη δεύτερη συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος Άρης Βασιλόπουλος, με το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Ηρακλή Γκότση, το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα και το Δήμαρχο Ηρακλείου Νίκο Μπάμπαλο, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός κοινού σχεδίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων στους Δήμους μας.

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος έχει ήδη πάρει απόφαση για αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ μια διαδημοτική συνεργασία μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη στην κατεύθυνση της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, με έμφαση στην ανακύκλωση, την κομποστοποίηση και τη διαλογή στην πηγή.

Ως επόμενο βήμα αυτής της συνεργασίας ορίστηκε μια κοινή συνάντηση των Δημάρχων με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, προκειμένου να αναζητηθεί συνεργασία και υποστήριξη του σχεδίου από την Περιφέρεια, εφόσον μάλιστα, αυτό αντανακλάται στη και τον σχεδιασμό που έχει προταθεί από την Περιφερειακή Αρχή.

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.