ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχείς συναντήσεις και ενέργειες πραγματοποιεί η δημοτική αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που αφορούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο του Δήμου Φιλαδέλφειας.
Την Παρασκευή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» και τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δημάρχου, κ. Κώστα Μπαρούτα, τον Πρόεδρο της Β΄ Σχολικής Επιτροπής, κ. Γιώργο Ανεμογιάννη, την κα Όλγα Στάθαρη από την Ένωση Γονέων Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και τον Γιώργο Οικονόμου, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου.
Από την πλευρά των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε» συμμετείχαν ο κ. Φιλιππάκος, Διευθυντής μελετών και ο κ. Σεφερλής Διευθυντής υποστήριξης έργων, ενώ στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόοδος της ανέγερσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την οποία η πλευρά του Δήμου ενημερώθηκε πως, σε συνέχεια των όσων συμφωνήθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση, το θα καθυστερήσει λόγω της σύνταξης συμπληρωματικών μελετών και πως στις αρχές Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση του.
Σε σχέση με το 3ο Γυμνάσιο/ Λύκειο συμφωνήθηκε πως εφόσον το είναι ώριμο και υπάρχει η οικοδομική του άδεια, πρέπει να διεκδικηθεί και από τις δύο πλευρές η χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των δύο αυτών σημαντικών έργων, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση ο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος με τον Διευθυντή του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χ. Πρωτονοτάριο. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Χαρά Ρόκου, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Κ. Μπαρούτας, ο Πρόεδρος της Β΄ Σχολικής Επιτροπής κ. Γ. και η κα Όλγα Στάθαρη από την Ένωση Γονέων Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, συζητήθηκε το ζήτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου και υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα υπάρξει συντονισμός με τον Δήμο και τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» για την άμεση υλοποίηση του έργου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.