fbpx
17.6 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 18/04/2024

    “Τα μελομακάρονα της Ευτυχίας” στο ΠΠΙΕΔ

    «Τα μελομακάρονα της Ευτυχίας» ζωντάνεψαν στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς

    Το πρωί της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς γέμισε για ακόμα μια φορά με παιδικές φωνές, χαμόγελα αλλά και μελομακάρονα!!

    IMG_2370

    Με τη βοήθεια παιδαγωγών-εμψυχωτριών από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τα παιδιά δραματοποίησαν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Σόφης Κώττη «Τα μελομακάρονα της Ευτυχίας», υποδυόμενα τους χαρακτήρες της ιστορίας.

    IMG_2286

    Η επόμενη συνάντηση με τους μικρούς μας συμπολίτες στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 152 & Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια) είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

    Θα σας περιμένει η ζαχαροπλάστης Χρύσα Λαμπροπούλου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, αλλά και πολλά μπισκότα, γλάσο, σοκολατένιες λιχουδιές, χρωματιστές ζαχαρόπαστες και ζαχαρωτά, για να δημιουργήσετε τα δικά σας λαχταριστά γλυκίσματα, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

     

    Ευτυχία Παπαλουκά – Αντιπρόεδρος Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς, δημοτική σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα