fbpx
22.9 C
Nea Chalkidona
Κυριακή, 06/10/2024

    Τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη

    Είναι τα τελευταία δευτερόλεπτα της συνέντευξης όταν ο κ. Βαρουφάκης, που είχε το λόγο, αναφέρει: «Η κυβέρνησή μας θα πορευτεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή συνεννόηση με τους θεσμοθετημένους, νόμιμους θεσμούς της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αλλά με μια τριμερή επιτροπή που στόχο έχει την εφαρμογή ενός προγράμματος του οποίου εμείς θεωρούμε ότι τη λογική είναι αντιευρωπαϊκή, με αυτή που σύμφωνα και με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι σαθρά δομημένη επιτροπή, δεν έχουμε στόχο να συνεργαστούμε».

    Ακολουθεί μικρή καθυστέρηση για τη μετάφραση και κατόπιν ο κ. Ντάισελμπλουμ βγάζει τα ακουστικά κάνοντας ένα μορφασμό, στρέφεται προς τον έλληνα υπουργό Οικονομικών λέγοντας κάτι, οι δύο άνδρες σηκώνονται, ο κ. Βαρουφάκης τείνει το χέρι του για χειραψία και καθώς ο Ολλανδός τείνει το χέρι με καθυστέρηση για μία -μάλλον βεβιασμένη- χειραψία και ψιθυρίζει -σύμφωνα με παριστάμενους- «Μόλις Σκότωσες την τρόικα». Ο κ. Βαρουφάκης αντιδρά λέγοντας κάτι σαν «ουάο!» και οι δύο άνδρες απομακρύνονται χωρίς να ανταλλάξουν άλλη λέξη. – See more at: http://left.gr/news/ti-psithyrise-o-ntaiselmploym-ston-varoyfaki#sthash.HQV0aHCz.dpuf

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα