fbpx
20.1 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 17/04/2024

    Τούρκοι με μίνι διαδηλώνουν κατά της σεξουαλικής βίας

    Διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα για το θάνατο της Οζγκετζάν Ασλάν.

    Θύελλα αντιδράσεων και διαδηλώσεων ξεσήκωσε ο βιασμός και η ο θάνατος της Οζγκετζάν Ασλάν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια πριν από λίγες μέρες ενώ κατευθυνόταν προς την κατοικία της. Η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα του οδηγού λεωφορείου στο οποίο επιβιβάστηκε  για να επιστρέψει στο σπίτι της.

    793902_2292-z2g8q8

    Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, πέντε γυναίκες δολοφονούνται καθημερινά στην Τουρκία, πολλές από αυτές από τους συζύγους τους. Αυτή την εβδομάδα άνδρες φορώντας μίνι φούστα διαδήλωσαν σε μια εκστρατεία για τα δικαιώματα των γυναικών, ενώ διαδηλώσεις εξακολουθούν να γίνονται σε όλη τη χώρα.

     

    Οι φωνές κατά της σεξουαλικής βίας και του μσογυνισμού πληθαίνουν καθημερινά, ενώ η μίνι φούστα την οποία φορούν οι διαδηλωτές στέλνει ένα μήνυμα για αυτά που θεωρούνται ακολασία ή πρόκληση για σεξουαλική κακοποίηση. Οι διαμαρτυρίες των ανδρών με μίνι φούστα έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

    Πηγήlifo.gr
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα