prosklisi-se-taktiki-synedriasi-d-s-dhmotiko-symvoulio-2019-2023

Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (23η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε αύριο 19 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Παροχή σύμφωνης γνώμης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», βάσει της αριθ. 63/2019 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής – Ενημέρωση Δημάρχου για παρεμβάσεις στην πόλη προς όφελος των δημοτών με αφορμή την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

2. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση μελέτης «Πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης Μπριτάνια» σύμφωνα με το Ν.4555/2018 (Φ.Ε.Κ. 133/Α/19-07-2018) «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟΔΣΑ – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις».

• Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το 1ο θέμα λόγω της επικείμενης έναρξης των εργασιών για την υπογειοποίηση και για το 2ο θέμα, που βρίσκεται σε άμεση σχέση με το 1ο, προκειμένου με την ανάθεση της σχετικής μελέτης να γίνει απρόσκοπτα και νομότυπα η υπογειοποίηση.

• Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην ιστοσελίδα του Δήμου.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

            ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.