fbpx
18.7 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/04/2024

    Αντίδραση της κυβέρνησης: “Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν το θράσος να μας επιπλήττουν…”

    "Έχουν το θράσος να μας "επιπλήττουν" επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων 5 χρόνων", τονίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας στις επικρίσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση και αποδέχθηκε το Eurogroup.

    “Ο  κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του!”, αναφέρουν πηγές της ς, σχετικά με τη δήλωση του Αντ. Σαμαρά που δημοσιοποιήθηκε λίγο μετά την θετική απόφαση του Eurogroup και την έγκριση της λίστας μεταρρυθμίσεων.

    “Αυτοί που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα,  μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και  αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι  στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά”, προσθέτουν οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι, “έχουν το θράσος να μας «επιπλήττουν» επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων 5 χρόνων”.

    Σχετικά με την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, πηγές του Μεγ. Μαξίμου τονίζουν πως “την ίδια στιγμή ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά, ο κ. Βενιζέλος, τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν…”

    Οπως τονίζουν οι ίδιες πηγές: “Ας τελειώνουν τα ψέματα. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας”.

    Πηγήleft.gr
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα