fbpx
18.7 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/04/2024

    ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: εκδήλωση για το σύγχρονο προσφυγικό ζήτημα

    Mια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για το σύγχρονο προσφυγικό ζήτημα διοργανώνει το Σάββατο 8 Απριλίου 2017  και ώρα 19:00 ο σύλλογος «ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ». Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα Δημάρχου Β. Γκατσόπουλου (Δήμος Κηφισιάς), οδός Διονύσου 24 και Μυρσίνης 2, Κηφισιά. Θα προηγηθεί η προβολή του πρόσφατου ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Πίσω Δεν Γυρνάω» σε σκηνοθεσία Φλώρας Πρησιμιτζή, που αναφέρεται στο σύγχρονο προσφυγικό πρόβλημα. Η εξαιρετική πρωτοτυπία του ντοκιμαντέρ είναι ότι βρίσκει τις υπόγειες συσχετίσεις μεταξύ του συριακού δράματος και του δικού μας μικρασιατικού του 1922.
     .
    Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. θα παρουσιάσει το σύγχρονο πρόβλημα και την πολιτική αντιμετώπισής του που έχει επιλέξει η κυβέρνηση.
    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα