fbpx
18.7 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/04/2024

    Δήμος Φ.Χ.: Διαδημοτικό Πρόγραμμα Στέγασης – Επανένταξης Αστέγων

    Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Διαδημοτικό Πρόγραμμα Στέγασης – Επανένταξης Αστέγων

    Τέσσερις γειτονικοί δήμοι της Αττικής, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ως δικαιούχος και οι Δήμοι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Νέου Ηρακλείου Αττικής και Χαλανδρίου ως εταίροι, ξεκινάμε διαδημοτικό πρόγραμμα στέγασης και επαγγελματικής αποκατάστασης αστέγων, μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Εργασίας, ύψους 301.700 ευρώ.

     

    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο από κοινού διεκδικήθηκε το Σεπτέμβρη του 2014 αναμένεται να ωφελήσει πολίτες, οι οποίοι έχουν καταγραφεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες των εν λόγω δήμων, είτε ως άστεγοι ή είτε ως άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Αποδέκτες του προγράμματος θα είναι 14 κάτοικοι του Δήμου Νέας Ιωνίας, 10 κάτοικοι του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, 7 του Νέου Ηρακλείου Αττικής και 4 κάτοικοι του Δήμου Χαλανδρίου.

     

    Το πρόγραμμα πρόκειται να επιδοτήσει στεγαστικές δαπάνες και δαπάνες για καθημερινές ανάγκες για τους ωφελούμενους επιδότησης στέγασης, ενώ από αυτούς ορισμένοι αναμένεται να ενταχθούν και στον πυλώνα της επαγγελματικής αποκατάστασης για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στην οδό Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα, στον 3ο όροφο (τηλ.210 25232047 εσ.306).

     

    Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

    (213-2049012)

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα