Δήμος Φ.Χ.: Με μεγάλη επιτυχία η 4η Λαϊκή Συνέλευση

17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαϊκή συνέλευση στο καφενείο του Τσάμη “Σκαλάκια”

Πραγοποικε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, η τέταρτη Λαϊκή Συνέλευση (δεύτερη στο διαμέρισμα της Φιλ/φειας) στο καφενείο του Τσάμη “Σκαλάκια”.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου μας όπως την δυσχερή οικονομική κατάσταση και τα χρέη του Δήμου, τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες του νέου προϋπολογισμού, αλλά και τα τέλη που ψηφίστηκαν για το 2015, αναλύοντας τις μειώσεις και τις απαλλαγές για τα νοικοκυριά και τις ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα αυξημένα προβλήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού, όσο και λόγω κακής συντήρησης των απορριμματοφόρων. Οι δημότες ενημερώθηκαν εκτενώς για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας για την Πόλη μας, εφόσον εφαρμοστούν οι διατάξεις του, όπως η αλλαγή χρήσεων γης, η αλλαγή τόσο του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Άλσους όσο και του χαρακτήρα του. Ενημερώθηκαν επίσης για την επικαιροποίηση της μελέτης για την προστασία του Άλσους και την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια.

Οι δημότες, στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, έθεσαν ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή και ανέδειξαν κυρίως τοπικά προβλήματα.

 

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του κ. Γ.Πάνος, οι Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ε. , Καθαριότητας-Πρασίνου κ. Ν. Ανανιάδης, Οικονομικών κ. Μ. Λάλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χ. Ρόκου, η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας κ. Δ. Αθανασίου, Δημοτικοί και ΚοινοτικοίΣύμβουλοι.

Το γραφείο τύπου και επικοινωνίας

(τηλέφωνο 213-2049012)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.