fbpx
15.6 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 26/04/2024

    Δημοτική Αρχή: 50.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την πυροπροστασία του άλσους μας

    Η Δημοτική μας Αρχή με έγγραφό της (αριθμ. Πρωτ. 6485/11-03-20) αιτήθηκε την χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του δικτύου πυροπροστασίας του άλσους μας.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου συνεδρίασε την Τετάρτη 01/04/20 και ενέκρινε την ένταξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Χ.Π. «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» καθώς και την επιδότηση μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ για το εν λόγω έργο.

    Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δήλωσε σχετικά: «Όπως έχω αναφέρει και δημόσια σε συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου διεκδικούμε κάθε ευρώ που μπορεί να είναι διαθέσιμο για έργα και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Σε πρώτο πλάνο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι το άλσος μας. Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας τόσο με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στ. Σταθόπουλο όσο και με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, αναζητώντας τις βέλτιστες λύσεις για την πόλη μας».

           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Από το γραφείο Τύπου

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα