fbpx
18 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 24/04/2024

    Δύναμη Πολιτών: Ο Δήμος να εκδόσει άμεσα άδεια και να αναζητήσει τρόπους χρηματοδότησης ενός δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού

    Η δημοτική αρχή Βούρου εισηγείται σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο εσπευσμένα, χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς τη συμμετοχή κοινού στη συζήτηση, την παραχώρηση του δημοτικού οικοπέδου στο πάρκο Μουστακλή στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Φιλαδελφείας για την ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού. Η δημοτική αρχή Βούρου, παρότι βρήκε έτοιμο και χαρακτηρισμένο το οικόπεδο και έτοιμες όλες τις απαιτούμενες μελέτες, στους 9 μήνες που πέρασαν, επέλεξε να μην κάνει ούτε μία ενέργεια για την εξεύρεση χρηματοδότησης για την ανέγερση δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού.

    Η δημοτική αρχή Βούρου παρουσιάζει την ανικανότητα – πολιτική της επιλογή ως λύση, εκχωρώντας τελικά το δικαίωμα και την υποχρέωση του Δήμου για την ανέγερση και λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού στη Μητρόπολη, μία επιλογή που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Ο Δήμος οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση αδείας βάσει της υπάρχουσας μελέτης για το συγκεκριμένο οικόπεδο και το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει από κοινού να στηρίξει την διεκδίκηση δημόσιων πόρων για την ανέγερση ενός δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού, ανοιχτού και δωρεάν για όλα τα της πόλης μας.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα