ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ2

Η Ένωση Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνδιοργανώνουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ) για μαθητές/τριες Γυμνασίου-Λυκείου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος σε βασικά μαθήματα Γυμνασίου καθώς και Γενικής Παιδείας και Κατευθύνσεων Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ. Στόχος είναι να βοηθηθούν οι μαθητές και οι γονείς της πόλης μας να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις του Γυμνασίου και κυρίως του «Νέου Λυκείου» εν καιρώ κρίσης και ελλείψει, δυστυχώς, των απαραίτητων αντίστοιχων κρατικών δομών ενισχυτικής διδασκαλίας.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται από καθηγητές μέσης εκπαίδευσης στις αίθουσες του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Νέας Φιλ/φειας, Νικολάου Τρυπιά 47, Νέα Φιλαδέλφεια, τις απογευματινές ώρες καθώς και πρωινά Σαββάτου.

Η ενίσχυση, όμως, της προσπάθειάς μας και η κάλυψη όλων των απαραίτητων μαθημάτων απαιτεί τη συνδρομή όσο το δυνατόν περισσότερων εκπαιδευτικών. Γι’ αυτό παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς του Δήμου – αδιόριστους, διορισμένους ή συνταξιούχους – να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους μαθητές και τους γονείς της πόλης μας με την εθελοντική προσφορά τους. Ως Σχολική Κοινότητα έχουμε, άλλωστε, αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι η αλληλεγγύη είναι έννοια δεδομένη μέσα στους κόλπους μας και οι γονείς και οι μαθητές στάθηκαν πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών στους δίκαιους αγώνες τους και με γνώμονα το καλό των μαθητών και του δημόσιου σχολείου.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή πρέπει να αναφέρουν:

  • την ειδικότητά τους
  • το/α μάθημα/μαθήματα που επιθυμούν να διδάξουν
  • Να επιλέξουν Γυμνάσιο ή/και Λύκειο
  • Τις ώρες και μέρα/ες που δύνανται να προσφέρουν το μάθημα

Παρακαλούμε να στείλετε τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσης Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας e.s.g.k.nfiladelfias@gmail.com

ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τους εκπροσώπους μας:

Τάσος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων 6977309540

Μπάμπης Κόκλας, πρόεδρος της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας 6972023532

Γιώργος Ανεμογιάννης, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπ/σης του Δήμου 6944250481

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γ. Γραμματέας

Τάσος Κωνσταντινίδης                                                                            Έλενα Γούλα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.