fbpx
16.8 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 29/03/2024

    Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

    Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προσδοκία η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην έκτακτη εθελοντική που διοργάνωσε την Τετάρτη 8 Απριλίου η Κοινωνική Υπηρεσία του  Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

    Η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης μας στην έκκληση των υγειονομικών φορέων της χς μας αλλά και του Δήμου για αύξηση των αποθεμάτων αίος στην συγκυρία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (covid – 19), ήταν συγκινητική.

    Συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού, περισσότερα από 170 άτομα και συγκεντρώθηκαν 140 φιάλες αίματος. Αριθμός πρωτόγνωρος για αιμοδοσία Δήμου.

    Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς () με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

    Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από ς όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία για την κοινωνική πολιτική και την προαγωγή της δημόσιας υγείας στο Δήμο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιμοδότες, στους ιατρούς, τα στελέχη του Ε.ΚΕ.Α., τους εργαζόμενους της κοινωνικής υπηρεσίας αλλά και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας που δούλεψαν όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας για την άρτια οργάνωσή της, τους δημοτικούς/κοινοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν, τους εκπροσώπους και τα στελέχη της και φυσικά τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της πόλης μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

    Όλους όσοι στηρίζουν την εθνική προσπάθεια στην καθημερινή μάχη που δίνουμε από τα τέλη Φεβρουαρίου απέναντι στην πανδημία.

    Όλοι μαζί ενωμένοι, με διάθεση ατομικής ευθύνης και αλληλεγγύης να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Και πάλι σας ευχαριστώ».

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα