fbpx
17.6 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 19/04/2024

    Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε ακόμη έναν αθλητικό χώρο της πόλης μας

    Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του συνθετικού τάπητα στον αθλητικό χώρο – προπονητήριο ποδοσφαίρου, που βρίσκεται επί των οδών Λαχανά & Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν 185 τ.μ. καινούριου τάπητα και έγινε επισκευή – συντήρηση του παλαιού.

    Με την ολοκλήρωση των εργασιών τον χώρο επισκέφθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Κοσκολέτος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου της πόλης μας “ΑΟΝΦ Άτταλος”, Γιάννη Τζέλη.

    Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Κοσκολέτος δήλωσε σχετικά: «Σε αυτόν τον πρώτο χρόνο της θητείας μας έχουμε εντοπίσει και προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να επιλύσουμε προβλήματα που μας κληρονομήθηκαν και αφορούν αθλητικούς χώρους της πόλης μας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να παραδώσουμε στους ερασιτεχνικούς συλλόγους της πόλης, αλλά και στα παιδιά του Δήμου μας, τόσο τον χώρο του κλειστού σχολικού Γυμναστηρίου «Απόστολος Κόντος» όσο και το συγκεκριμένο γήπεδο – προπονητήριο. Προσπαθήσαμε να κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να επηρεαστούν το λιγότερο δυνατό τα προγράμματα προπονήσεων των ερασιτεχνών αθλητών που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους. Τέλος με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την δουλειά και τις καθημερινές προσπάθειές τους».

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Από το γραφείο Τύπου

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα