fbpx
20.1 C
Nea Chalkidona
Τρίτη, 16/04/2024

    Προγραμματισμός λειτουργίας Αθλητικών, Πολιτιστικών & λοιπών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων του Δήμου

    Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια του σχεδιασμού, προγραμματισμού και της έναρξης των Αθλητικών, Πολιτιστικών & λοιπών Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων του, για την επικείμενη περίοδο (2020-2021), με αίσθημα ευθύνης και με οδηγό την προστασία της Δημόσιας και ατομικής υγείας, ενημερώνει τους ενδιαφερομένους συμπολίτες μας, τα εξής:  

     ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

    Ø Ενημερώσεις – Πληροφορίες – Αιτήσεις  Συμμετοχής:  Διεύθυνση: Ραιδεστού – 21 Νέα Χαλκηδόνα. 

    Ø Ημέρες & Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00.                                            

    Ø Τηλέφωνα: 213-2026310/331/332 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ) & 213-2026313/350/356 (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ).

     

    Ø Ειδικά, για το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού, η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, στο χώρο του πρώην Στρ. Εργοστασίου Νέας Χαλκηδόνας.

    Ø Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως & Βάρναλη.

    Ø Ημέρες & Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00  &  Πέμπτη, 19:00-21:00.

     

    Ø Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής: έως τις 30/9/2020.

     

    Ø  Έναρξη λειτουργίας προγραμμάτων: 01/10/2020.

     

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

    1. Αίτηση συμμετοχής (χορηγείται από την Υπηρεσία).

    2. Ιατρική Βεβαίωση (για τα Αθλητικά Προγράμματα, Δραστηριότητες & το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών).

    3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (για τους Δημότες), ή Λογαριασμός Δ.Ε.Κ.Ο. ή κινητής Τηλεφωνίας (για τους κατοίκους), (για τα Αθλητικά Προγράμματα, Δραστηριότητες & το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών).

    4. Φωτογραφία.

     

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

     

    1. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι, θα ήταν προτιμότερο, ασφαλέστερο και λειτουργικότερο, η κατάθεση των αιτήσεων & των δικαιολογητικών συμμετοχής από τους ενδιαφερομένους,  να γίνεται ηλεκτρονικά, από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου και στο αντίστοιχο πεδίο: Διεύθυνση:  www.dimosfx.gr.

     

    2. Οι πολίτες που θα επιλέξουν να προσέρχονται αυτοπροσώπως και κατόπιν ορισμένης τηλεφωνικής συνεννόησης στην υπηρεσία,  παρακαλούμε πολύ για την ασφάλεια την δική τους, αλλά και των εργαζομένων, όπως τηρούν και συμμορφώνονται πλήρως, με τις οδηγίες και τα  ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, των εκτάκτων μέτρων περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας του κοροναϊού, COVID-19 (να φορούν μάσκα, τήρηση αποστάσεων, κ.λ.π.). 

     

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    1. Η συγκρότηση των Τμημάτων  Διδασκαλίας και Εκπαίδευσης, θα γίνει σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα προβλεπόμενα στις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ασφαλούς άσκησης – άθλησης.
    2. ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ & ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ/ΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ/Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ (COVID-19).

     

    Για την καλύτερη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας. 

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα