fbpx
14.3 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 19/04/2024

    Τα νέα του ΣΟΝΦ

    2ος γύρος του πρωταθλήματος: Μεγάλη νίκη του ΣΟΝΦ επί της ΑΕΚ με 8-2

    Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η ομάδα του ΣΟΝΦ την Κυριακή 18 Γενάρη σημειώνοντας πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, και μάλιστα με ευρύ σκορ, στον αγώνα για το 2ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου της Α’ Εθνικής.Η επικράτηση του ΣΟΝΦ ήταν καθαρή όπως δείχνει και το τελικό 8-2, όχι όμως εύκολη, καθώς η ομάδα της ΑΕΚ έχει αξιόλογο και έμπειρο δυναμικό.

    Οι 2 τελευταίες παρτίδες της συνάντησης: Γρηγοριάδης – Καλογριδάκης και Φαραντούρη – Αγριοπούλου
     
    Το σκορ για τον ΣΟΝΦ άνοιξε ο Θοδωρής Καλογριδάκης απέναντι στον Γιάννη Γκίκα. Μετά τις πειστικές νίκες των Δημήτρη Βαζελάκη, Λουκά Κονιστή και Ελένης Μπαλάσκα που ακολούθησαν το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-0. Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και η παρτίδα στην 1η σκακιέρα όπου ο αρχηγός του ΣΟΝΦ Νίκος Μπαλάσκας νίκησε με όμορφη επίθεση τον Διεθνή Μετρ Κώστα Μουτούση ενώ στην 10η σκακιέρα ο Αναστάσης Κλειδαράς αφού έβγαλε άσχημη θέση στο άνοιγμα στη συνέχεια αμύνθηκε πεισματικά και απέσπασε ισοπαλία από τον Πάνο Σιμιτζόγλου. Στη γυναικεία σκακιέρα μετά από αμοιβαία λάθη η Ντίνα Σερετάκη αύξησε το σκορ σε 6,5-0,5 και στη 2η σκακιέρα ο Νίκος Σερετάκης έφερε ισοπαλία με τον Κώστα Νικολαϊδη. Το σκορ μείωσε σε 7-2 ο Μιχάλης Γρηγοριάδης –πρωταθλητής Ελλάδας κάτω των 16 και δευτεραθλητής Ελλάδας κάτω των 18- που νίκησε τον Γιώργο Καλογριδάκη, ο οποίος έχασε από χρόνο σε χειρότερη θέση. Το τελικό 8-2 σφράγισε η Μαρίνα Φαραντούρη με την επικράτησή της επί της Σταυρούλας Αγριοπούλου.
    Μετά τον δεύτερο γύρο ο ΣΟΝΦ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας η μόνη ομάδα με δύο νίκες. Ο 3ος γύρος του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φλεβάρη, οπότε ο ΣΟΝΦ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων.
    Αναλυτικά στοιχεία (βαθμολογία, αποτελέσματα, ατομικά σκορ κα) για το πρωτάθλημα δημοσιεύονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
    19 Ιανουαρίου 2015
    ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
    Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

    Πρόσκληση στην
    Τακτική Γενική Συνέλευση
    του ΣΟΝΦ
    Κυριακή 1 Φλεβάρη, 6:30 μμ
    Το ΔΣ του ΣΟΝΦ προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Κυριακή 1η Φλεβάρη 2015 στις 6μμ στην έδρα του ΣΟΝΦ σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 6.30 μμ
     
    Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
    –          Οικονομικός απολογισμός 2014
    –          Προϋπολογισμός 2015
    –          Διοικητικού και αγωνιστικός απολογισμός 2014
    –          Προγραμματισμός για το 2015
    –          Άσκηση Κριτικής
    Η παρουσία και η συμβολή των μελών του συλλόγου με γνώμες, παρατηρήσεις και προτάσεις είναι πολύ ουσιαστική βοήθεια στο σύλλογο και την προσπάθειά του.
    Όσοι χρειάζεται να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μπορούν να το κάνουν και τη μέρα της γενικής συνέλευσης. Θυμίζουμε ότι  η ετήσια συνδρομή είναι 40 €  και μπορεί να καταβληθεί εφ άπαξ ή τμηματικά, ανάλογα με τη δυνατότητα του καθένα.
    Για κάθε θέμα και πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε και στον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ Νίκο Σερετάκη τηλ. 6973310483 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.com
    Υπολογίζουμε ότι η Γ.Σ. θα διαρκέσει 1 με 1½ ώρα.
    ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
    Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα