fbpx
21.9 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 24/04/2024

    Το κρυφτούλι με τις εκθέσεις των μετασεισμικών ελέγχων των σχολείων συνεχίζεται

    Πάνω από 2 μήνες έχουν περάσει από την υποβολή γραπτής ερώτησης για τους μετασεισμικούς ελεχους την ασφάλεια των σχολείων και οι συγκεκριμένες απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής ακόμα….αποστέλλονται.
     
    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης απευθύνθηκαν στους αρμοδίους ξανά με νέο έγγραφό τους στις 5 Δεκεμβρίου 2019, ζητώντας τουλάχιστον να δοθούν οι εκθέσεις από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν μετά τον σεισμό, οι οποίοι σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή υποτίθεται ότι είναι στη διάθεσή τους, πλην όμως δεν έχουν κοινοποιηθεί ούτε αυτές των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ούτε από τους ελέγχους που έγιναν από τις ΚΤιριακές ΥΠοδομές. 
     
    Θυμίζουμε ότι στις 27 Νοέμβρη, μετά από πολλές επικοινωνίες, πήγε αυτοπροσώπως ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Τεχνική Υπηρεσία αλλά του επιδόθηκαν μόλις 3 από τις 13 εκθέσεις ελέγχων των ΚΤΥΠ, καθώς οι άλλες 10 δεν βρίσκονταν στους φακέλους της υπηρεσίας. 
     
    Ακόμα και μετά το από δεκαημέρου νέο έγγραφο της Λαϊκής Συσπείρωσης παραμένουμε στα ίδια: ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη Δημοτική Αρχή….

    Παραθέτουμε την νέα επιστολή των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης
    ……………………………………………….

    Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 5 Δεκ 2019


    Προς: – κ. Δημήτριο Κανταρέλλη,  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών
    – κ. Ελένη Σγουράκη, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών

    Σας κοινοποιούμε εκ νέου το από 4 Οκτωβρίου έγγραφό μας στο οποίο δεν έχουμε λάβει τις συγκεκριμένες σας απαντήσεις παρά το ότι έχουν περάσει 2 μήνες και παρά τις συνεχείς μας παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

     

    Σε πρώτο χρόνο ζητάμε να μας αποστείλετε άμεσα, όπως έχουμε ζητήσει εγγράφως και όπως οφείλετε, τα πορίσματα και τις εκθέσεις από όλους τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν μετά τον πρόσφατο σεισμό.


    Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

    Νίκος Σερετάκης
    Δανάη Γκούμα
    Γιάννης Ζαχαριάδης

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα