fbpx
25 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 24/04/2024

    Το Magic Diabetes Bus στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας (Πλατεία Πατριάρχου), θα βρίσκεται το Magic Diabetes Bus του φορέα «Με Οδηγό το Διαβήτη» την προσεχή Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

    Ο Δήμος μας επιλέχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω των πολλαπλών δράσεων και προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας, του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

    Το Magic Diabetes Bus παρέχει, για τους μεγάλους και μικρούς του φίλους καθώς και τους γονείς τους, ένα μαγικό ταξίδι με:

    – Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

    – Εκπαιδευτικά παιχνίδια για και εφήβους σε σχέση με το Σακχαρώδη Διαβήτη.

    – Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

    – Σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα επιβιβαστούν στο Magic Diabetes Bus και, από τις 17:00 έως τις 21:00 θα επιφυλάσσουν ξεχωριστές γευστικές, γλυκές και χρωματιστές εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους.

    Το Diabetes Magic Bus θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. το πρωί έως τις 15:00 μ.μ. το μεσημέρι και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. το βράδυ.

    Για πληροφορίες: τηλ 2102532047 (εσωτ. 312, 304)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Από το γραφείο Τύπου

     

    afisa_Magic Bus_35x50.jpg
    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα