Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, (ΠΑΣΥΤΟΔ' 2016) στην , χάρην στη εξαιρετική δουλειά της Προέδρου του Συνεδρίου Επίκ. Καθ. .

Την πρώτη αυτή προσπάθεια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στήριξαν εξέχοντα πρόσωπα των παραπάνω τομέων με την τιμητική παρουσία τους, όπως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Β. , ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Θεόκλητος Ντούλιας, ο Διοικητής του Παραναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης Καθ. Π. , η πολιτευτής κ. Ε. Τατούλη, ο Πρόεδρος του κ. Ι. Καραβοκύρης, ο Επίτιμος Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ι. Καραβοκύρης, ο  Γενικός Επίτροπος Επικρατείας Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Δ. Λασκαράτος, ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Η. Νικολόπουλος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Α. Παπαϊωάννου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Logic κ. , ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Π. Φαληρου κ. Ι. Φωστηρόπουλος, οι πρώην Υπουργοί Υγείας κκ. Α. Λυκουρέντζος και Α. , η καθ. Α. Ρόδη-Burriel, ο καθ. Δ. Κουτσούρης, ο καθ. Π. , ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών καθ. Δ. και πολλά άλλα μελη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και άλλων ΑΕΙ της χώρας.dsc_0228Ο πρόεδρος του κ. Ι. Καραβοκύρης παρέλαβε από τον Πρύτανη του Πανεπ. Πελοποννήσου καθ. Κ. Μασσέλο το βραβείο/κάδρο ως εκπρόσωπος του φορέα, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως ουσιαστικός μηχανισμός ελέγχου των προσλήψεων στο Δημόσιο με γνώμονα τη διαφύλαξη της αρχής της αξιοκρατίας, της αμεροληψίας, της διαφάνειας και τη θωράκιση του κράτους δικαίου. Επίσης ο πρύτανης του Πανεπιστημιου Πελοποννήσου Καθ. Κ. του απένημε και τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στη Δημόσια Διοίκηση.dsc_0170Παρών στην τελετή έναρξης ήταν ο Προϊστάμενος στο Νομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης.

Ακολουθεί ένα συνοπτικό βίντεο και φωτογραφίες:

Βίντεο από κάθε ομιλία θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι μας στο youtube από τις 10/11/2016.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.