Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου αποφάσισε τον καθορισμό των Δήμων που υπέβαλλαν τις σχετικές ως προσωρινών δικαιούχων στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων» του χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020».

Ανάμεσα στους Δήμους που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν είναι και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με ποσό που μπορεί να φτάσει έως τις 49.600,00 €.

Η ολοκλήρωση των σχεδίων και η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει εντός της προθεσμίας των 6 μηνών όπως προβλέπει και η σχετική Υπουργική Απόφαση.

Ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θ. Λέκκας δήλωσε σχετικά: «Μεθοδικά και ουσιαστικά εξασφαλίζουμε τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις ώστε η πόλη μας να υποδεχθεί την ηλεκτροκίνηση και τις νέες προκλήσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των όλων μας»,

ενώ ο  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρος ανέφερε: «Το Πράσινο Ταμείο είναι βασικός συνεργάτης των ΟΤΑ Α’ Βαθμού στην προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε για τον εκσυγχρονισμό των πόλεών μας και την προώθηση των πράσινων πολιτικών που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του κάθε Δήμου. Η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο ώστε να καταστήσουμε την πόλη μας, πόλη πρότυπο. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Στ. Σταθόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου για την έως σήμερα εξαιρετική συνεργασία μας».

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           ​Από το Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.