Το κράτος δεν συστάθηκε για να εξυπηρετήσει το περιστασιακό συμφέρον ενός με δύο ατόμων αντί για την κοινωνία με την οποία δεν συναλλάσσονται οι για να τους αποδεχτεί τον γάμο το κράτος και όχι η εκκλησία. Πρώτα η θα τους πάντρευε και μετά ο και για τον άνω λόγω ο θεσμός του γάμου να μην απασχολεί ως προς την διάρηξή του για το κοινωνικό σύνολο.

Οι σχετικές συγκεντρώσεις διαδηλώσεων πραγματοποιούνται κατά πνεύμα διαφοροποιώντας το ένα άτομο από το άλλο και προβάλλοντας την τήρηση των δικαιωμάτων τα οποία κατέχουν από κοινού με όλους σαν αυτούς που δεν συμμετέχουν.

Ο ομοφιλιφιλικός έρωτας διατέλεσε από αδίκημα στην Μεγάλη Βρεταννία όπου πάσχιζε το κράτος να απολευκάνει τα ποινικά μητρώα των ομοφιλόφυλων. Οι τραβεστί του είδους εμφανίζουν την εξιδανίκευση των ιδιαιτεροτήτων τους και την προβάλλουν απειλητικά για το κοινωνικό σύνολο. Το κάνουν σε μια προσπάθεια να αποδειχθεί τι είναι φυσιολογικό για το ίδιο άτομο συμπαρασύροντας την υπολειπόμενη πλειοψηφία ή μειοψηφία των ατόμων;

Η από κάποιας συγκέντρωσης είναι ανυπόστατη από ισχυρισμός και θέτει υπόλογη την δημογραφική αποσύνθεση ενός αστικού κέντρου ή του τόπου ως προς την πληθυσμιακή του αποσύνθεση και την εθνική ομογένεια μιας χώρας.

Οι διαδηλωτές αμφιλεγόμενα συναντώνται με βάση την καθημερινότητα χωρίς αυτό να αποδειχθεί. Ένας τρόπος να γίνει είναι η του ατόμου κάνοντάς την προς το κράτος το οποίο δεν συστήνεται για εξυπηρέτηση περιστασιακών μεμονωμένων αναγκών χωρίς την κοινωνική τους διάσταση.

Εφόσον όλα τα άτομα είναι ίσα μεταξύ τους όπως είναι το ζητούμενο πόσο μάλλον και οι οικογένειές τους για τις οποίες δεν τίθεται κανένα παραπάνω θέμα όπως προκύπτει σε σχέση με την παραπάνω φωτογραφία.

Το φιλί από μόνο του δεν αποτελεί κάποιο δικαίωμα αλλά μέρος άλλων δικαιωμάτων από την συνιστώσα τους οι περισσότερες εκ των οποίων παραμένουν άγνωστες. Είναι δικαίωμα κανενός να φιλιέται αλλά όχι το ίδιο δικαίωμα ενδεικτικά για το επίπεδο αυτής της διαπραγμάτευσης.

Από την παρακάτω φωτογραφία οπωσδήποτε ο λόγος για τον οποίο ιδρύθηκε η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν ήταν η ύπαρξη των πελατών της για την αυτούσια παρουσία τους.

Η δημόσια εκτύλιξη των αναγκών των μη φυσιολογικών μειονοτήτων εξελισσόμενες στις απαιτήσεις τους απροκαλύπτει την δημόσια αιδώ και αποτελεί όνειδος για το δημόσιο και το κράτος χωρίς την εκκλησία. Ιδανικό και συγκριτικά θα ήταν η μετεξέλιξη να μην συμβεί παράλληλα με την διαιώνιση του είδους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.