Αιωνόβιες ελιές θα μεταφυτευθούν σε λίγες ημέρες στο Δήμο μας

0
11

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνο Λέκκα και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Άλσους Σπύρο Γραμμένο, έχει δρομολογηθεί η μεταφύτευση έξι (6) μεγάλων ελιών στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΡΓΟΣΕ με την χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, και ένα πρόγραμμα μεταφύτευσης, όταν οι εργασίες για τις διαδρομές των ελληνικών σιδηροδρόμων “συναντούν” αιωνόβια δέντρα, που δεν πρέπει να χαθούν! 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προαναφερόμενων φορέων, βρίσκοντας τα κατάλληλα σημεία για να μεταφυτευθούν τις προσεχείς ημέρες τα συγκεκριμένα δέντρα. 

Μία σημαντική πρωτοβουλία και δράση της Δημοτικής Αρχής με μηδενικό κόστος για το ταμείο του Δήμου, για μία πόλη πράσινη, μία πόλη που ήταν, είναι και πρέπει παραμείνει φιλική προς το περιβάλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.