Άλσος: Υπέρ των αναβαθμών με ανταποδοτικά ο Γ. Ουσταμπασίδης

Ο εκπρόσωπος των ανεξαρτήτων στην διαπαραταξιακή επιτροπή κ. Γ. Ουσταμπασίδης έθεσε τα ερωτήματα του σχετικά με τους αναβαθμούς κατά την διάρκεια της δεύτερης συζήτησης της επιτροπής και επισήμανε πως είναι απολύτως υπέρ του έργου ώστε να υπάρχει και να μην δει η πόλη θλιβερά περιστατικά, όπως έχει συμβεί για παράδειγμα στο “Καραϊσκάκη” και σε άλλα γήπεδα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έθεσε ο Γ. Ουσταμπασίδης στον υπεύθυνο των έργων κ. Οικονομάκη ήταν:

  • Έχει γίνει η αλλαγή στην Α.Ε.Π.Ο. (Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων), την οποία χρειάζεται ένα τέτοιο έργο;
  • Απαιτείται το να εγκριθεί πρωτίστως από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τις τρεις διανοίξεις που θα πραγματοποιηθούν λόγω του διατάγματος Σπίρτζη;
  • Οι πολίτες μέσω του άλσους θα έχουν πρόσβαση στους αναβαθμούς;
  • Την κηπουρική συντήρηση που θα χρειάζονται οι αναβαθμοί θα την πληρώνει ο δήμος;

Οι απαντήσεις που έλαβε ο κ. Ουσταμπασίδης από τον κ. Οικονομάκη στις ερωτήσεις του ήταν πως “αν ο δασάρχης σε αφήνει, τι ψάχνεις τώρα εσύ;” , “η γραφειοκρατία στην Ελλάδα είναι ανίκητη”, “αν μπορούν να περάσουν την έντονη βλάστηση μπορούν να πάνε στους αναβαθμούς” και άλλες παρεμφερείς.

Στη συνέχεια έγινε η διαπίστωση πως εφόσον οι πολίτες ουσιαστικά δεν θα έχουν πρόσβαση στους αναβαθμούς μέσα από το άλσος, στην πραγματικότητα ο δήμος παραχωρεί κατά εκτίμηση περίπου 2 στρέμματα σε κάτι όμορφο για το γήπεδο, που όμως θα έχει χαθεί από το άλσος. Ο ίδιος δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να ψηφίσει υπέρ σε αυτό, αφού θα είναι κάτι αισθητικά όμορφο αλλά και παράλληλα θα προσφέρει ασφάλεια, ωστόσο ζήτησε να γραφτεί στα πρακτικά ότι πρέπει να δοθεί ένα αντισταθμιστικό, είτε για παράδειγμα να φτιαχτεί ένα ΚΑΠΗ, είτε να αγοραστεί η Renault (ΜΑΒΑ).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.