Ανακοίνωση από την ΕΣΟ για την αναβολή του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής Κατηγορίας

0
43
Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία εξέδωσε σήμερα, 13 Ιούλη 2015, την παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α Εθνικής Κατηγορίας:
 
“43ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
 
Όπως είναι γνωστό κατόπιν της από 30.06.2015 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρου Ν. Κοντονή, για την αναστολή διεξαγωγής όλων των αθλητικών διοργανώσεων στις 4, 5 και 6/7/2015, η ΕΣΟ ανακοίνωσε την αναστολή της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2015.
 
Μετά τα παραπάνω το ΔΣ της Ομοσπονδίας, στη συνεδρίασή του στις 10/7, αποφάσισε τη διεξαγωγή του ομαδικού πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας στο χρονικό διάστημα από 8 έως 12 Οκτωβρίου 2015 στο Ρίο Αχαΐας. Οι  αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων σε 5 μέρες (2 διπλοί γύροι: 1ος-2ος, και 4ος-5ος).     
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 34 ομάδες που είχαν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη, καθώς και οι 2 ομάδες που δεν δήλωσαν και αναπληρώθηκαν. 
 
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην σχετική προκήρυξη που θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες και θα προβλέπει εξαρχής διαδικασίες δηλώσεων συμμετοχής (ομάδων και αλλοδαπών σκακιστών), αναπληρώσεις και ρυθμίσεις οικονομικών θεμάτων (εγγυήσεις, προκαταβολές κλπ).”  
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.